KONTAKT
O NAMA
POČETNA
 
   
 
POČETNA INTERAKTIVNI IZLOG REFERENCE OGLAŠAVANJE GALERIJA NOVOSTI KONTAKT  
 
 
 
Oglašavanje na interaktivnom izlogu
 
Pored toga što posjetiocima i stanovnicima pruža korisne i zanimljive informacije, interaktivni izlog je medij koji daje mogućnost firmama, institucijama kao i pojedincima, da na krajnje jedinstven način promovišu proizvode, usluge, dešavanja.

Interaktivni izlog kao jedinstven promoter brendova, otvara sasvim nove kanale komunikacije sa postojećim i potencijalnim kupcima i korisnicima usluga.Primjeri reklama sa slikama opcija multimedijalne prezentacije sa mogučnošću direktnog emitovanja putem dodira - touch screen tehnologije.Interaktivni izlozi su mediji koji dozvoljavaju trenutno mijenjanje reklamnih poruka preko interneta tako da je moguće aktivirati nove poruke kad je to potrebno. Današnje vanjsko oglašavanje je vitalni element dobro koncipiranog marketinškog plana. Puno žustrije i oku privlačnije od tradicionalnog nepomičnog outdoor oglašavanja...

Promjena sadržaja za oglašavanje je moguća u bilo kojem trenutku u odnosu na višednevno čekanje na tradicionalnim billbord površinama. Današnji urbani ritam zahtijeva takvu fleksibilnost.

Oglašavanje odnosno promocija putem interaktivnih izloga podrazumijeva slanje vizualnih poruka kroz mrežu ekrana na nekom javnom mjestu (Ferhadija Sarajevo). Takvo oglašavanje omogućava izravnu komunikaciju s potrošačem na mjestu donošenja odluke (point-of-decision) i čini masovnu komunikaciju djelotvornijom. Zabilježena je izuzetno visoka receptivnost potrošača na ovakav tip oglašavanja.

Marketing se najvećim dijelom koncentrira na privlačenje potrošača na prodajna mjesta te Oglašavanje odnosno promocija putem interaktivnih izloga omogućava integraciju Vaše strategije s point-of-decision marketingom.

Oglašavanje odnosno promocija putem interaktivnih izloga jedan od najbrže rastućih segmenata oglašavanja baš zbog mogućnosti istodobnog prikaza velikog broja multimedijalnih formata, od jednostavnog teksta i web stranica, sve do video zapisa u visokoj rezoluciji (HD) te napredno programiranje redosljeda i uzorka reprodukcije (scheduling).

Trenutna ponuda reklamnog prostora na interaktivnom izlogu:

VODIĆ GRADA
  Smještanje Vaše firme u vodić grada, gdje su firme razvrstane po dijelatnostima i lako dostupne korisnicima. Svaka firma može da ima logo, kontakt podatke, do 4 slike, logo na rotirajućem baneru na svim stranicama i direktni link na Vašu web stranicu.

BANERI
  Smještanje Vaše firme na rotirajuće banere koji su vidljivi na svim stranicama. Trenutne dimenzije banera su 100x70px i 430x70px koji mogu biti statični ili animacija.

POČETNA STRANICA
  Smještanje Vašeg logotipa i naziva firme na početnu stranicu interaktivnog izloga, gdje je omogućen direktni pristup Vašoj web stranici ili informacijama.

POZADINSKE SLIKE
  Smještanje Vaše reklame u pozadinu svih stranica interaktivnog izloga, gdje je slika vidljiva 60%.

SCREEN SAVER
  Smještanje Vaše reklame na screen saver koji se aktivira automatski nakon što je kiosk ne aktivan 10sec. i na taj način omogučava svim prolaznicima da vide Vašu reklamu. Reklama može biti statična, animacija ili video spot.

 
 
 
Video primjer
 
 
Kliknite ovdje da pogledate ponudu - cjenovnik u PDF formatu
 
Novosti ...
 
Interaktivni izlog u Ferhadiji

U potrazi za servisnim i turističkim informacijama, građani i posjetioci Sarajeva odnedavno mogu koristiti interaktivne izloge postavljene na najfre ...

 
Partneri ...
 
 
 
 
KONTAKT
VRH STRANICE
POČETNA