KONTAKT
O NAMA
POČETNA
 
   
 
POČETNA INTERAKTIVNI IZLOG REFERENCE OGLAŠAVANJE GALERIJA NOVOSTI KONTAKT  
 
 
 
Interaktivni Izlog
 
Interaktivni izlog nudi ogromne mogućnosti lakog informisanja svakom pojedincu. Za razliku od brojnih medija i formi koji emituju poruke namenjene svima, ovaj interaktivni ekran je u službi pojedinca, njegovih posebnih interesovanja i potreba.

Jednostavnim dodirom na izabrano polje otvara se tekstualna i vizuelna informacija o konkretnom predmetu interesovanja korisnika i komunikacija traje na onoliko nivoa i onoliko vremena koliko korisniku prija.Interaktivni izlog koristi savremene tehnologije koje daju mogućnost istraživanja sadržaja postavljene prezentacije jednostavnim dodirom izloga. Kombinacija tehnoloških mogućnosti sa naprednim softverskim rešenjima, omogućava prikaz standardnih multimedijalnih sadržaja, koji na jedinstven način predstavljaju ponudu, kako samog Grada, tako i proizvoda i usluga koje se prezentuju.

Pored toga što posjetiocima i stanovnicima pruža korisne i zanimljive informacije, interaktivni izlog je medij koji daje mogućnost firmama, institucijama kao i pojedincima, da na krajnje jedinstven način promovišu proizvode, usluge, dešavanja.

Interaktivni izlog kao jedinstven promoter brendova, otvara sasvim nove kanale komunikacije sa postojećim i potencijalnim kupcima i korisnicima usluga.
 
 
 
Video primjer
 
 
Kliknite ovdje da pogledate ponudu - cjenovnik u PDF formatu
 
Novosti ...
 
Interaktivni izlog u Ferhadiji

U potrazi za servisnim i turističkim informacijama, građani i posjetioci Sarajeva odnedavno mogu koristiti interaktivne izloge postavljene na najfre ...

 
Partneri ...
 
 
 
 
KONTAKT
VRH STRANICE
POČETNA